هشدار سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی افت قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی ادامه پیدا کرد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک به یک میلیارد و ۳۰ میلیون تومان رسید با ۳۰ میلیون تومان کدام موبایل‌های پرطرفدار را می‌توان خرید؟ (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت دینار در بازار آزاد و بانک مرکزی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + جدول نایب رئیس شورای ملی زعفران: سالانه بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ تن زعفران به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود | خدشه به جایگاه زعفران ایران بازگشت خریداران به بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۰ تیر ۱۴۰۴) آغاز به کار نمایشگاهی تهران پس از وقفه یک ماهه آثار جنگ تحمیلی ۱۲ هزار تن کود کشاورزی ویژه کشت پاییزه در خراسان رضوی تأمین شد چگونه انتخاب بهترین ارائه‌دهنده تلفن ابری می‌تواند کسب و کار شما را متحول کند؟ خرید بلیت اتوبوس برای اربعین ۱۴۰۴ محدود شد واردات خودروی کارکرده بالای ۲۵۰۰ سی‌سی به مناطق آزاد ممکن شد استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری از راه‌آهن خواف-هرات نقطه عطف توسعه کریدورهای ترانزیتی ایران و افغانستان است قیمت اونس جهانی طلا تغییر قیمت کرد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چقدر قیمت دارد؟ رشد اندک قیمت نفت جهانی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) افزایش بیش از ۵۰ درصدی قیمت اقلام اساسی در یک‌سال اخیر گرانی برنج زیر ذره‌بین نهاد‌های قضایی | برخورد با تخلفات بازار کالا مشاوران املاک درخواست افزایش نرخ کمیسیون کردند شرایط دستمزد کارگران نانوایی در مشهد اصلاح شد + جزئیات وزیر صمت: بسته حمایتی صنایع در زمان جنگ تمدید می‌شود نرخ طلا در مشهد بار دیگر افزایشی شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | هندوانه گران شد تأکید فرماندار مشهد بر تداوم نظارت و بازرسی‌ها در حوزه ارزاق و نان اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + روش استعلام برقراری پرواز‌های فرودگاه گناباد پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) حمایت ۱۳ هزار میلیارد تومانی صندوق تثبیت از بازار سرمایه بورس چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ قوه قضاییه: پروژه‌های رمزارزی «بم‌چین» و «بنیادبم» کلاهبرداری است
سرخط خبرها

ظرفیت نوین تأمین مالی، شرط موفقیت بنگاه اقتصادی

  • کد خبر: ۱۷۴۳۵۳
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
ظرفیت نوین تأمین مالی، شرط موفقیت بنگاه اقتصادی
براساس بررسی ها، «دشواری تأمین مالی» یکی از موانع شاخصی به شمار می‌آید که در گزارش پایش مستمر محیط کسب وکار کشور در سال۱۴۰۱ از منظر فعالان اقتصادی احصا شده است.

در بزنگاه چالش‌های اقتصادی، توفیق بنگاه‌های اقتصادی منوط به بهره گیری از ظرفیت‌های نوین در امر تأمین مالی است. در این مسیر، جذب سرمایه گذاری‌های جدید و استفاده از روش‌های کارآمد در راستای تقویت سرمایه‌های موجود، می‌تواند بقا و حتی توسعه این بنگاه‌های اقتصادی را میسر سازد.

براساس بررسی ها، «دشواری تأمین مالی» یکی از موانع شاخصی به شمار می‌آید که در گزارش پایش مستمر محیط کسب وکار کشور در سال۱۴۰۱ از منظر فعالان اقتصادی احصا شده است. از طرفی پیش بینی می‌شود که در وضعیت کنونی اقتصاد کشور، مباحث مرتبط با حوزه‌های مالی و سرمایه گذاری همچنان یکی از دغدغه‌ها و چالش‌های بزرگ فعالان اقتصادی باقی بماند. اکنون مشکل تأمین مالی و سرمایه گذاری فقط به بنگاه‌ها و شرکت‌های بزرگ منحصر نمی‌شود و در همه سطوح کارفرمایی اعم از حقوقی یا حقیقی، کوچک یا بزرگ با این چالش دست به گربیان هستند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که نهاد‌های عمومی و غیردولتی سهم ۳۷درصدی در بازار سرمایه دارند و سهم بخش دولتی ۳۱درصد است و بخش خصوصی هم جای پایش را فقط به میزان ۲٠درصد در بازار سرمایه گشوده است. بی اعتمادی کارفرمایان به نهاد‌های مالی و پولی رسمی کشور و ناشناخته بودن ابزار‌های مالی مختلف و گاهی جدید، به عاملی برای روی گردانی آن‌ها از بازار‌های رسمی منجر شده است.

بانک محوربودن نظام تأمین مالی در ایران نیز سبب شده است تا بنگاه‌های اقتصادی ما در بزنگاه مشکلات و نوسان‌های قیمتی و شوک‌های مکرر که ناشی از ناپایداری سیاست گذاری هاست، توان بهره گیری از ابزار‌های بیشتر برای چاره جویی از مشکل تأمین مالی خود را نداشته باشند.

سرمایه گذاری یکی از شرط‌های لازم برای رشد و توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی کسب وکار است. از این رو برای پایداری تولید، این بخش به شدت نیازمند تزریق سرمایه‌های جدید و در پی آن جایگزینی سرمایه‌های مستهلک شده است. موفقیت بنگاه‌ها و واحد‌های اقتصادی منوط به بهره گیری از فناوری پیشرفته است که فقط از طریق سرمایه گذاری جدید و ترکیب مناسب آن با دیگرعوامل تولید می‌شود به آن دست یافت.

به دلایل زیادی ازجمله اعتیاد اقتصاد ایران به درآمد‌های نفتی در دهه‌های گذشته، جریان سرمایه گذاری در کشورمان نتوانسته است بر مؤلفه‌های پایدار استوار بماند.

این روند باعث می‌شود تا بحث آشنایی با روش‌های جدید تأمین مالی در بخش‌های مختلف صنعت، معدن، کشاورزی و بازرگانی به امری ضروری تبدیل شود. اکنون با پیشرفت فناوری و تغییرات در بازار‌های مالی، روش‌های جدیدی برای تأمین مالی کسب وکار‌ها وجود دارد که می‌تواند بهبود درخورتوجهی در عملکرد و رشد بنگاه‌های اقتصادی ما ایفا کند.

آشنایی صنایع مختلف با روش‌های جدید تأمین مالی نه تنها بهبود عملکرد برای آن‌ها را به ارمغان می‌آورد، بلکه در راستای مقابله با چالش‌های مالی و اقتصادی، تسلط بیشتری را در کنترل اوضاع برای این بنگاه‌ها فراهم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->